U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 In de loop der jaren is de database met gegevens van mensen uit het voorgeslacht sterk gegroeid. In het voorgaande tabblad is al aangegeven dat nader onderzoek gedaan is naar de geschiedenis van de familie Van Roekel. Daarna is voor verschillende mensen onderzoek gedaan naar hun individuele voorgeslacht. Bijvoorbeeld toen mijn eerste kleinkind werd geboren heb ik haar stamboom zo compleet mogelijk gemaakt. Daarmee kwam de familie van mijn schoondochter ook in de database terecht. Ook voor vrienden en kennissen is - geheel vrijblijvend - onderzoek gedaan. Daarbij was ook een kennis, waarvan het voorgeslacht teruggaat tot voorvaderen van Karel de Grote. Dan is er een vertakking in de wortels die wel 45 generaties teruggaat en zijn we aangeland in de 6e eeuw na Christus. Recentelijk is het voorgeslacht van mijn huidige echtgenote aan de database toegevoegd. Zij komt van oorsprong uit Friesland en daardoor zijn uit het noorden van Nederland diverse personen in de database gekomen. Ook andere typen onderzoek kwamen naar voren. Zoals het zoeken naar relaties van het gezin van een Friese grootgrondeigenaar, waarvan ook het personeel in het onderzoek is meegenomen.

 Daardoor kon de database die ooit begon vanuit een analoog archief van mijn schoonvader van ruim 5.000 personen uitgroeien naar een database van momenteel ruim 108.000 personen.

 In het submenu zijn twee mogelijkheden om te zien over welke personen ik gegevens in mijn database heb opgenomen.

 -          Een lijst van familienamen die vaak in de database te vinden zijn.

 -          De lijst van overleden personen die in mijn database zijn opgenomen.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?