U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Personenlijst uit Aldfaer-database (versie November 2016). Klik hier om deze publicatie in een apart venster te openen.Personenlijst uit Aldfaer-database (versie November 2016). Klik hier om deze publicatie in een apart venster te openen.

Deze publicatie is genoemd in een ander tabblad van deze site. In deze publicatie zijn de verkorte gegevens opgenomen van het overgrote deel van personen in mijn database. Van personen die (mogelijk) nog in leven zijn, zijn de gegevens hierin niet opgenomen of zijn (in het geval zij vermeld worden als echtgenoot/echtgenote) alleen de voor- en achternaam en het jaartal van het huwelijk vermeld. Deze publicatie met gegevens van bijna 100.000 personen heb ik vooral op internet geplaatst om gevonden te worden via Google en zo te laten weten dat ik aanvullende informatie heb voor mede-genealogen.

Het is bepaald geen leesboek. Door op de afbeelding te klikken kunt u deze publicatie openen in een apart tabblad van uw browser. Met CTRL-F is dan te zoeken op bijvoorbeeld een bepaalde familienaam.

Door op de afbeelding te klikken opent deze publicatie in een apart tabblad van uw browser.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?